Éva Dental

Fog Implantátum Specialista Fogászat
Fog Implantátum Specialista Fogászat
Fog Implantátum Specialista Fogászat
Мы говорим по-русски. Позвоните мне!
We can speak english. Contact us!
Tartalomhoz ugrás
    
A DOKTORNŐ ÉS ASSZISZTENSE
    
 
Dr. Lator Éva vagyok.

Lassan két évtizedes fogszakorvosi tapasztalattal a magán és állami szférában. Munkámat hivatásomnak és hobbimnak is tekintem, ez ösztönöz arra, hogy folyamatosan keressem a szakmai fejlődés útjait. Rendszeresen részt veszek hazai és nemzetközi továbbképzéseken.

Számomra alapvető fontosságú, hogy a páciens mosollyal az arcán hagyja el a rendelőnket.

Hogy legyen elégedett:
  • mert fájdalommentes kezelésben részesült
  • mert a megoldást együtt választjuk ki a szakmaiság maximális figyelembe vétele mellett
  • mert magas színvonalon történt az ellátás, jó a végeredmény
  • mert kellemes környezetben, minél kevesebb várakozással töltötte idejétAsszisztensem nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy ezek az elvek működjenek.
 
Erdészné Réthelyi Dóra vagyok, fogászati asszisztens, dentálhigiénikus szakember.

Munkámat örömmel végzem, türelmemnek és alaposságomnak köszönhetően a páciensek biztonságban érzik magukat és rendszeresen visszajárnak.
Fogászati asszisztens szakképesítésemet 1989-ben szereztem, majd gyakorlati tapasztalatra fogorvos édesapám mellett tettem szert. Közel harminc éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött is fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért munkám során törekszem a legkorszerűbb technológiák, anyagok és eszközök megismerésére, használatára. 2012-ben dentálhigienékius képesítést szereztem, 2015 óta pedig a Magyar Egészségügyi Kamara vizsgabizottsági tagjaként rendszeresen vizsgáztatok klinikai fogászati higiénikusokat, valamint fogászati asszisztenseket országszerte.
Asszisztensi feladataim mellett dentálhigiénikusként fájdalommentes ultrahangos fogkő eltávolítással, LED lámpás fogfehérítéssel, lézeres tasakkezeléssel, fogékszer ragasztással, illetve szájhigiéniás és szájápolási szaktanácsadással foglalkozom.
+36-20-919-2591
+36-20-919-2591
+36-20-919-2591
Vissza a tartalomhoz