FOGÁGYBETEGSÉG FÁJDALOMMENTES KEZELÉSE LÁGYLÉZERREL - Éva Dental

Fog Implantátum Specialista Fogászat
Fog Implantátum Specialista Fogászat
Fog Implantátum Specialista Fogászat
Мы говорим по-русски. Позвоните мне!
We can speak english. Contact us!
Tartalomhoz ugrás
KEZELÉSEK

FOGÁGYBETEGSÉG FÁJDALOMMENTES KEZELÉSE LÁGYLÉZERREL (FOTODINÁMIÁS TERÁPIA)
Tapasztalta ezeket a tüneteket?
    • Gyulladt, duzzadt íny
    • Fogínyvérzés fogmosáskor
    • Rossz lehelet
    • Az íny visszahúzódása („ meghosszabodott fogak”)
    • Mozgatható fogak.
Ha igen, akkor fogágybetegsége van, amely a fogat körülvevő tasakokban jelenlevő baktériumok okoznak. A kezeletlen fogágybetegség előbb-utóbb a fogak elvesztéséhez vezet. A kezelést mindenképpen egy gondos vizsgálat, panoráma rtg elemzése és diagnózis felállítása előzi meg. Ezután a fogkövek, lepedék, biofilm  alapos eltávolítására van szükség .
Az ADPT kezelés  lépései :
Tasakok megfestése metilénkékkel
Metilénkék oldattal megfestjük a tasakokban található mikroorganizmusokat , ez egy fecskendő és tompa csőr segítségével történik. A baktériumok felveszik a kékfestéket.
Lézeres kezelés
A piros lézerfénnyel megvilágítjuk a tasakokat. A piros fény elnyelődik a kékre festett baktériumokban, de a környező szövetekben nem okoz kárt. A fénnyel megvilágított baktériumok elpusztulnak, így a terület elkezdhet gyógyulni. Mivel a száj az emésztőrendszer első tagja, így a baktériumok folyamatosan újratermelődnek és elszaporodnak a fogmosás, tisztítás, fertőtlenítést követően is, így ezt a kezelést a cél elérése érdekében többször meg kell ismételni.
Hyaluronsavas ínytasak kezelés
Ezt az anyagot gél formájában a gyulladt területekre visszük be. Hatóanyaga csökkenti az ínyvérzést, serkenti a fogíny regenerációját, védi a nyálkahártyát a fertőzésektől.

A kezelés sikere függ a páciens fegyelmezettségétől és otthoni utasítások betartásától. Feltétlenül szükség van a helyes szájhigiéniai szokások kialakítására.
+36-20-919-2591
+36-20-919-2591
+36-20-919-2591
Vissza a tartalomhoz