Éva Dental

Fog Implantátum Specialista Fogászat
Fog Implantátum Specialista Fogászat
Fog Implantátum Specialista Fogászat
Мы говорим по-русски. Позвоните мне!
We can speak english. Contact us!
Tartalomhoz ugrás
    
KEZELÉSEK
    

FOGÁGYBETEGSÉG FÁJDALOMMENTES KEZELÉSE LÁGYLÉZERREL (FOTODINÁMIÁS TERÁPIA)
Tapasztalta ezeket a tüneteket?
  • Gyulladt, duzzadt íny
  • Fogínyvérzés fogmosáskor
  • Rossz lehelet
  • Az íny visszahúzódása („ meghosszabodott fogak”)
  • Mozgatható fogak.
Ha igen, akkor fogágybetegsége van, amely a fogat körülvevő tasakokban jelenlevő baktériumok okoznak. A kezeletlen fogágybetegség előbb-utóbb a fogak elvesztéséhez vezet. A kezelést mindenképpen egy gondos vizsgálat, panoráma rtg elemzése és diagnózis felállítása előzi meg. Ezután a fogkövek, lepedék, biofilm  alapos eltávolítására van szükség .
Az ADPT kezelés  lépései :
Tasakok megfestése metilénkékkel
Metilénkék oldattal megfestjük a tasakokban található mikroorganizmusokat , ez egy fecskendő és tompa csőr segítségével történik. A baktériumok felveszik a kékfestéket.
Lézeres kezelés
A piros lézerfénnyel megvilágítjuk a tasakokat. A piros fény elnyelődik a kékre festett baktériumokban, de a környező szövetekben nem okoz kárt. A fénnyel megvilágított baktériumok elpusztulnak, így a terület elkezdhet gyógyulni. Mivel a száj az emésztőrendszer első tagja, így a baktériumok folyamatosan újratermelődnek és elszaporodnak a fogmosás, tisztítás, fertőtlenítést követően is, így ezt a kezelést a cél elérése érdekében többször meg kell ismételni.
Hyaluronsavas ínytasak kezelés
Ezt az anyagot gél formájában a gyulladt területekre visszük be. Hatóanyaga csökkenti az ínyvérzést, serkenti a fogíny regenerációját, védi a nyálkahártyát a fertőzésektől.

A kezelés sikere függ a páciens fegyelmezettségétől és otthoni utasítások betartásától. Feltétlenül szükség van a helyes szájhigiéniai szokások kialakítására.

MŰFOGSOROK RÖGZÍTÉSE MINIIMPLANTÁTUMOKKAL
A nem megfelelően stabil fogsorok nem biztosítják a megfelelő rágást, hangképzést és sok kellemetlen helyzetet okoznak. A fogsor rögzítése miniimplantátumokkal fájdalommentes, gyors és költséghatékony, javítja az életminőséget. Többet nem kell félni a fogsor kiesésétől, bátran sportolhat, étterembe járhat és javul az önbizalma. Érzéstelenítés alatt négy tüskeimplantátum kerül az állcsontba, ezekhez kapcsolódik a fogsor.IMPLANTÁCIÓ AZONNALI TERHELÉSSEL
A svájci IHDE cég által kifejlesztett implantátumok megoldást kínálnak az elvesztett fogak pótlására a lehető legtöbb esetben, akár egy fogat kell pótolni, akár egy teljes fogatlan állcsontot.
Megoldást kínál azoknak:
 • akiknek nincs idejük hosszadalmasan fogászatra járni hiszen, ha hétfőn beültetjük az implantátumokat, Ön legkésőbb pénteken már fogakkal távozik tőlünk. Esztétikus hosszútávú ideiglenes rögzített fogpótlást kap;
 • akiknek nincs elég csontkínálatuk hagyományos implantátum behelyezéséhez;
 • akik nem elégednek meg azzal, hogy csak kivehető fogpótlást tudnak javasolni nekik a fogorvosuk.
Dohányzás és cukorbetegség sem kizáró ok. Ha Önnek is ilyen problémája van, akkor ne halogassa tovább, hívjon minket és jelentkezzen be. A fogak beültetése fájdalommentesen történik.  A beavatkozás nem jár nagy műtéttel, nincs vágás. A fogorvos egy kis lyukat ejt az ínyen és azon keresztül helyezi be az implantátumot. Az implantátum behelyezését akár azonnal megtörténhet a foghúzás után. Az IHDE implantátumok titánból készülnek és kiváló élettartammal rendelkeznek.

SZÁJHIGIÉNIÁS KEZELÉS

Minél jobban ápoljuk fogainkat, annál kisebb a valószínűsége a fogszuvasodásnak és a fogágybetegségeknek. Nagyon fontos, hogy legalább naponta kétszer mossunk fogat, használjunk fogselymet a fogközök tisztítására és szájöblítő vizet a szájüreg egészsége érdekében.
A legalaposabb szájhigiénia mellet is szükség van évente kontrollvizsgálatra, ha szükséges, fogkő eltávolításra. A fogkőben levő baktériumflóra előbb ínygyulladást okoz, súlyosabb esetben a fog kilazulását eredményezheti. Rendelőnkben ultrahangos fogkő eltávolítást alkalmazunk, ez a módszer kíméli a fogzománcot és minimális kellemetlenséget okoz. Az elszíneződések és érdes felszínek eltávolítását speciális polírozással történik.

Minden fogászati kontrollnál alaposan végig vizsgáljuk a szájüregi képleteket, rákszűrést is végzünk. Jelentkezzen minél hamarabb egy fogászati kontrollvizsgálatra!

RÖGZÍTETT FOGPÓTLÁSOK
Ha a fogat már töméssel nem lehet helyreállítani, akkor koronát szükséges rá készíteni. A gyökérkezelt fogakat is el kell látni koronával, ezzel meg tudjuk akadályozni a fog várható széttöredezését. A korona készülhet fémkerámiából, ez a legjobban elterjedt, megbízható módja a fogpótlásnak. A tökéletes esztétika érdekében készülhet a fog cirkóniumból porcelán leplezéssel vagy préskerámiából is.


Ha egy fog hiányzik, hídpótlással lehet helyrehozni a rágófunkciót és az esztétikát. Ebben az esetben a hiányt határoló két fogat kell előkészíteni a hídpótlás rögzítéséhez. A pillérfogakhoz speciális ragasztócementtel rögzül a hídpótlás.
 
Amennyiben több fog hiányzik, ha szükséges körhidat készítünk. Az implantátumokra is korona vagy hídpótlás kerül.

PEROXID MENTES FOGFEHÉRÍTÉS
Az egészséges, fehér fogak a szép mosoly alapfeltétele. Ha nincs megelégedve a fogszínével, de fél a fogfehérítés ártalmaitól, akkor Önnek a peroxidmentes fogfehérítés a legjobb megoldás.
Miért?
 • nincs fájdalom a fehérítés alatt és utána sem,
 • nem károsítja a fogzománcot,
 • nincs maró hatása, ezért nem szükséges ínyvédelem,
 • 3-6 havonta megismételhető,
 • megfelel az EU- szabályozásnak
 • hatékony és kényelmes.
A beavatkozás 3x15 percet vesz igénybe LED-lámpás megvilágítás mellett.
A fogfehérítés csak a saját fogakra hat, a töméseket, koronákat nem fehéríti, ezért szükség lehet az utólagos cseréjükre.

RENDELŐI ESZTÉTIKAI TÖMÉSEK
 
Esztétikus fogtömések alatt a fényre kötő fogszínű kompozit töméseket értjük. Alkalmazásával teljesen fog hű restaurációkat tudunk készíteni.
Milyen esetekben javasolt az esztétikai fogtömés?
 • szuvasodás
 • kopás
 • törés
 • elszíneződés
 • esztétikai megfontolások
 • amalgám tömés cseréje
 
Előnyei közé tartozik, hogy a fog és a tömés között kémiai kötés jön létre, csak a szuvas fogszövetet kell eltávolítani. Rendelőnkben korszerű német, svájci tömőanyagokkal, ún. nanokompozitokkal dolgozunk.

Amit kínálunk:
·       Empatikus, megértő, kedves kiszolgálás.
·       Magas színvonal, fájdalommentes kezelés elérhető áron.
·       Teljes állapotfelmérés, egyénre szabott ellátási terv.
·       Árajánlat rejtett pluszköltségek nélkül.
·       Gyors segítség fogfájós betegeknek rendelési időn belül.
·       Implantáció fogakkal egy héten belül.
·       Magas minőségű fogpótlások rövid határidővel.
·       Szájüregi gyulladások, afták, herpeszek kezelése soft lézerrel.
·       Speciális lézeres tasakkezelés a fogak megmentéséért.
·       Esztétikai kezelések elégedettségi garanciával.
·       Szájhigiéniai kezelések, fogfehérítés tanácsadással.
+36-20-919-2591
+36-20-919-2591
+36-20-919-2591
Vissza a tartalomhoz