Fogbeültetés, implantáció

Implantáció azonnali terheléssel

A svájci IHDE cég által kifejlesztett implantátumok megoldást kínálnak az elvesztett fogak pótlására a lehető legtöbb esetben, akár egy fogat kell pótolni, akár egy teljes fogatlan állcsontot.Megoldást kínál azoknak:

  • akiknek nincs idejük hosszadalmasan fogászatra járni hiszen, ha hétfőn beültetjük az implantátumokat, Ön legkésőbb pénteken már fogakkal távozik tőlünk. Esztétikus hosszútávú ideiglenes rögzített fogpótlást kap;
  • akiknek nincs elég csontkínálatuk hagyományos implantátum behelyezéséhez;
  • akik nem elégednek meg azzal, hogy csak kivehető fogpótlást tudnak javasolni nekik a fogorvosuk.

Dohányzás és cukorbetegség sem kizáró ok. Ha Önnek is ilyen problémája van, akkor ne halogassa tovább, hívjon minket és jelentkezzen be. A fogak beültetése fájdalommentesen történik.  A beavatkozás nem jár nagy műtéttel, nincs vágás. A fogorvos egy kis lyukat ejt az ínyen és azon keresztül helyezi be az implantátumot. Az implantátum behelyezését akár azonnal megtörténhet a foghúzás után. Az IHDE implantátumok titánból készülnek és kiváló élettartammal rendelkeznek.

All-on-four  implantáció és ideiglenes hídpótlás  

Mit jelent az all-on-four technológia?

Az All-On-Four név egy eredményes és hatékony implantációs technika  4 konvencionális kétfázisú implantátum alkalmazásával, amely egy teljes fog ív stabil rögzítését biztosítja.

A két középső implantátum egyenes irányban , a két szélső ferdén van behelyezve , így biztosítva a kiemelkedő stabilitást és a csontpótlás elkerülését.

Közvetlenül a beültetés  után az implantátumokra egy ideiglenes fogpótlás kerül rögzítésre, amely lehetővé teszi a rágást, visszaadja az arc esztétikáját , magabiztos megjelenést és beszédet biztosít.

Hat hónap gyógyulás után felkerülhet a végleges fogpótlás , amely készülhet porcelánnal leplezett allergénmentes fémből , cirkonból is vagy egyéb fémmentes korszerű anyagokból.

Az eljárás alkalmazható az alsó és felső állcsonton is.

Kinek javasolt az All-On Four implntációs technika?

Azoknak akik nincsenek fogaik vagy fogaik eltávolításra kerülnek, de nincs megfelelő csontozatuk további implantátumok beültetésére; akiknek anyagi lehetőségeik nem engedik meg több implantátum behelyezését.

Az All-On- Four implantációs technológia előnyei

  • Az állcsontok további leépülését megakadályozza
  • A meglévő, akár kevés csontba 4 implantátum is elegendő, így költségkímélő az eljárás (más esetben 8-10 implantátumra is szükség lehet)
  • Lehetővé teszi a teljesen fogatlan állcsont 10-12  foggal történő helyreállítását
  • Esztétikus végeredmény, visszakapja régi életminőségét, önbizalmát, jól tud rágni, mosolyoghat ismét önfeledten.
  • Akár az implantátumok behelyezését követő napon kaphat fix fogakat .
  • Gyorsan és kedvező áron lehet kivitelezni, az esetek 90%-ban nem szükséges csontpótlás az elkészítéséhez
  • 3D navigált implantációval rövid idő alatt elvégezhető az implantáció (fájdalom, metszés és varratok behelyezése nélkül)

Az ideiglenes pótlás akár 24 óra múlva felkerülhet az implantátumokra.

Az All-On-Four módszer kiváló megoldás azok számára, akik hagyományos kétfázisú implantátumokkal szeretnék foghiányukat megoldani gyorsan, hatékonyan és biztonságosan.